Haemme nyt projektipäällikköä, verkostoasentajaa ja talousassistenttia

Haemme nyt hyviä tyyppejä projektipäällikön, verkostoasentajan ja talousassistentin tehtäviin.

Projektipäällikkö

Tehtävänäsi on vastata sähköverkon rakentamiseen liittyvästä projektinhoidosta ja ohjauksesta sekä asentajien työnjohdosta. Osaamisesi ja kokemustaustasi huomioiden voit olla mukana myös projektien ja prosessien kehittämisessä sekä vaikuttamassa tulevaisuuden sähköverkkoratkaisuihin. Ylläpidämme ja kehitämme jatkuvasti sähköverkon toimivuutta ja turvallisuutta ja työpanoksesi kohdentuu myös näille osa-alueille.

Toivomme sinulta sähköalan riittävää koulutusta sekä työkokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä. Hyvä vahvavirtajärjestelmien tuntemus ja positiivinen ja jämäkkä työote luetaan eduksesi.

Lue lisää ja hae paikkaa 21.4. mennessä.

Verkostoasentaja

Tehtävänäsi on osallistua sähköverkon rakentamis- ja kunnossapitotehtäviin sekä viankorjauksiin.

Odotamme sinulta sähköalan peruskoulutusta ja eduksesi luetaan aikaisempi työkokemus sähköverkkotöistä. Arvostamme lisäksi suorittamiasi Työturva-, Sähköturva-, Tulityö ja Tieturva 1 -kortteja sekä B-ajokorttia. Tarvittaessa järjestämme täydentävät koulutukset. Tehtävässä tarvitaan perustasoista IT-osaamista sekä suomen tai ruotsin sujuvaa kielitaitoa.

Lue lisää ja hae paikkaa 21.4. mennessä.

Talousassistentti (sijaisuus)

Tehtävässä vastaat laaja-alaisesti yrityksen operatiivisesta taloushallinnosta ja toimit tiiviissä yhteistyössä toimitusjohtajan ja johtoryhmän kanssa. Päivittäiseen työkuvaasi kuuluu mm. osto- ja myyntireskontran hoitamista, laskutusta, palkkahallintoa sekä muita avustavia tehtäviä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta tai vastaavaa työkokemusta. Lisäksi toivomme sinulta palveluhenkistä ja oma-aloitteista otetta, hyvää tietoteknistä osaamista sekä riittävää suomen ja ruotsin kielen taitoa. Arvostamme halua ja kykyä oppia uutta ja tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lue lisää ja hae paikkaa 21.4. mennessä