Zappi auttaa sinua suojelemaan ympäristöä – lataa autosi puhtaalla aurinkoenergialla

Ravera tarjoaa älykkäät zappi-latausasemat yhteistyössä englantilaisen toimittajan, myenergi, kanssa. Zappi on ainutlaatuinen latausasema, joka voi hyödyntää pelkästään aurinkopaneeleidesi energiaa – auton akku voidaan näin ladata 100 % puhtaalla aurinkoenergialla. Lisävarusteena on saatavilla dynaaminen latausmahdollisuus vakiona sekä tietojen langaton siirto sähkömittarista.

Myenergi kehittää älykkäitä energialaitteita, jotka perustuvat uusiutuviin energialähteisiin, kuten aurinkoenergiaan. Tavoitteena on tarjota kuluttajille omavaraisia ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja energiankulutukseen.

Zappi – tekniset tiedot

  • akku voidaan ladata kokonaan tai osittain aurinkoenergialla
  • helppo asentaa ja käyttää
  • kolme erilaista lataustilaa: eco, eco+ ja pikalataus
  • sisäänrakennettu LCD-näyttö energiaseurannalla
  • etäyhteys laturiin myenergi-sovelluksella (lisävaruste)

 

 

Asennamme myös muun tyyppisiä sähköautojen latausasemia sekä myymme ja toimitamme aurinkopaneeleja valmiiksi asennettuina. Investoiminen älykkäisiin energiaratkaisuihin auttaa lisäämään omavaraisuutta ja vähentämään ympäristön kuormitusta.

zappi famili

Tietoa dynaamisesta latauksesta

Latausaika riippuu akun koosta, auton latauskapasiteetista, kiinteistön sähköliittymästä ja akun lataamiseen käytettävissä olevasta kapasiteetista. Dynaaminen lataus tarkoittaa, että kotitaloudessa käytettävissä olevan sähköenergian enimmäiskapasiteettia voidaan hyödyntää akun lataamiseen vuorokauden kaikkina aikoina. Tämä varmistaa kokonaistehon riittävyyden kodin koko energiankulutukseen.