Solpanel alman

Aurinkopaneelit valmiiksi asennettuina – älykästä ja ympäristöystävällistä aurinkoenergiaa kotiisi

Aurinkopaneeleilla itse tuotettu sähkö on ympäristöystävällistä, uusiutuvaa ja pitkäaikainen investointi, joka tuottaa kotiisi sähköä useiden vuosien ajan.

Ravera toimittaa aurinkopaneelipaketteja avaimet käteen -periaatteella koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Aurinkopaneelijärjestelmän hankkiminen meiltä on helppoa: hoidamme kaiken suunnittelusta ja hankinnoista aurinkopaneelien asennukseen ja käyttöönottoon. Suoritamme tarvittaessa myös aurinkopaneelien kunnossapitoa ja huoltoa.

Ennen aurinkopaneelien asennusta on otettava huomioon monia asioita. Asiakkaan kannalta yksi tärkeimmistä seikoista on, että järjestelmä on mitoitettu oikein kodin energiankulutukseen nähden, ettei tule hankituksi turhan suurta järjestelmää. Kartoitamme asiakkaan tarpeet ja ehdotamme sopivaa järjestelmää aiempien vuosien kulutusprofiilin ja tulevaisuuden suunnitelmien, kuten sähköauton hankinnan, perusteella. Tarkistamme myös paneelien asennuskelpoisuuden katolle sekä auringon kannalta optimaalisen asennuspaikan. Lopuksi asennamme järjestelmän ja opastamme asiakasta käyttämään sitä.

shutterstock 1521905042

Raveran aurinkopaneelijärjestelmä on älykäs ja turvallinen valinta

Kokemuksemme ja asiantuntemuksemme ansiosta asiakas saa optimaalisen järjestelmän, joka on mitoitettu oikein mahdollisimman kannattavan energiankulutuksen suhteen. Järjestelmiemme komponentit ovat korkealaatuisia ja Suomen olosuhteisiin soveltuvia. Sähköverkkorakentamisen ammattilaisina asentajamme ovat tottuneet työskentelemään korkeissa paikoissa ja heillä on kaikki tarvittavat varusteet aurinkopaneelien turvalliseen ja asiantuntevaan asennukseen. Palvelemme asiakkaitamme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Tiesitkö, että voit ladata autosi pelkästään aurinkoenergialla? Lue lisää älykkäistä energiaratkaisuistamme kotiisi.

charlotte stowe WkqHU1G2 sg unsplash

Sähköautojen latausasemat

Kasvava kiinnostus sähkö- ja hybridiautoja kohtaan on lisännyt myös tehokkaiden ja laadukkaiden latausasemien kysyntää ja tarvetta. Sähköauton omistajan kannattaa sijoittaa älylatausasemaan, jossa auton voi ladata dynaamisesti.

Latausaika riippuu akun koosta, auton latauskapasiteetista, kiinteistön sähköliittymästä ja akun lataamiseen käytettävissä olevasta kapasiteetista. Dynaaminen lataus tarkoittaa, että kotitaloudessa käytettävissä olevan sähköenergian enimmäiskapasiteettia voidaan hyödyntää akun lataamiseen vuorokauden kaikkina aikoina. Tämä varmistaa kokonaistehon riittävyyden kodin koko energiankulutukseen.

Ravera myy ja asentaa mm. DEFA ja Myenergi-latausasemia. Hoidamme kaiken latausaseman sijainnin suunnittelusta asennukseen ja käyttöönottoon. Tarjoamme erilaisia ratkaisuja sähköautojen lataamiseen, jotta löydät varmasti sinulle sopivan vaihtoehdon.

Sähköauton latausaseman saa asentaa vain valtuutettu sähköasentaja. Yhteistyössä eräiden Vaasan alueen autoliikkeiden kanssa suoritamme latausaseman asennuksen, kun ostat heiltä hybridi- tai sähköauton.

Onko kodissasi jo aurinkopaneelijärjestelmä? Tarjoamme myös älykkäitä ratkaisuja sähköauton lataamiseen pelkästään aurinkoenergialla. Lue lisää zappi-älylatausasemastamme!