Solpanel alman 1

Raveran aurinkopaneelijärjestelmä on älykäs ja turvallinen valinta val

Kokemuksemme ja asiantuntemuksemme ansiosta asiakas saa optimaalisen järjestelmän, joka on mitoitettu oikein mahdollisimman kannattavan energiankulutuksen suhteen. Järjestelmiemme komponentit ovat korkealaatuisia ja Suomen olosuhteisiin soveltuvia. Sähköverkkorakentamisen ammattilaisina asentajamme ovat tottuneet työskentelemään korkeissa paikoissa ja heillä on kaikki tarvittavat varusteet aurinkopaneelien turvalliseen ja asiantuntevaan asennukseen. Palvelemme asiakkaitamme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Sähköautojen latausasemat – taloyhtiöiden ja yritysten pysäköintialueiden järjestelmien suunnittelu ja asennus

Kasvava kiinnostus sähkö- ja hybridiautoja kohtaan on lisännyt myös tehokkaiden ja laadukkaiden latausasemien kysyntää ja tarvetta. Suunniteltaessa investointeja esimerkiksi kerrostalojen tai yritysten vieras- ja henkilöstöpysäköintialueiden latausasemiin kannattaa valita asema, jossa on mahdollisuus ladata auto dynaamisesti.

Latausaika riippuu akun koosta, auton latauskapasiteetista, kiinteistön sähköliittymästä ja akun lataamiseen käytettävissä olevasta kapasiteetista. Useita latausasemia käsittävässä järjestelmässä kapasiteetti on jaettava latauspisteiden kesken. Dynaamista latausta tarjoavien älylatausasemien avulla voit helposti seurata kiinteistön energiankulutusta ja maksimoida lataustehon järjestelmissä, joissa on useita latauspisteitä.

Ravera myy ja asentaa mm. DEFA-latausasemia. Suunnittelemme yhteistyössä heidän kanssaan kiinteistöllenne sopivan pakettiratkaisun ja hoidamme kaiken järjestelmän suunnittelusta asennukseen ja käyttöönottoon. Latausasemat voidaan asentaa suoraan seinään tai maatolppaan. DEFA-latausasemat ovat korkealaatuisia ja pohjoismaisiin olosuhteisiin kehitettyjä. Latauskäytön seuranta ja laskutus hoituu helposti CloudCharge-pilvipalvelusta käyttäjätunnusten avulla. Tämä on erityisen käytännöllistä suuremmissa kiinteistöissä, joissa on monia eri käyttäjiä.