Suoritamme maa- ja merikaapelointia sekä ilmajohtoverkkourakoita sähköyhtiöille, tuulivoimapuistoille ja teollisuudelle. Suunnittelemme ja rakennamme myös yhdistysten ja muiden organisaatioiden ilmajohtoverkkoja, kuten esimerkiksi sähkövalaistuille reiteille. Erityisosaamistamme on vaativat keski- ja suurjännitetyöt sähkönjakeluverkossa.

Ilmajohtoverkkojen rakentaminen, kunnossapito ja korjaus vaatii erityisosaamista ja kokemusta. Ilmajohtoverkkourakat ovat vaativia hankkeita, joissa huolellinen suunnittelu ja valmistelu on yhtä tärkeää kuin itse verkon rakentaminen. Huomioon otettavia seikkoja ovat mm. pylväiden sijoittelu ja paksuuden mitoitus sekä tukien sijoittelu ja lukumäärä. Työ vaatii myös erikoiskalustoa, kuten nosturiautoja, miehistökoreja ja asianmukaisia henkilösuojavarusteita.

Ilmajohtoverkoille aiheutuneet mittavat myrskyvauriot ovat lisänneet maakaapeloinnin ja maakaapeliverkkojen rakentamisen merkitystä ja tarvetta, eikä monilla yrityksillä ole tarvittavaa osaamista ilmajohtoverkkourakoiden toteuttamiseen. Raveran vahva paikallistuntemus ja laaja kokemus ilmajohtoverkkojen rakentamisesta ovat tehneet meistä arvostetun kumppanin verkonrakennushankkeissa. Useiden vuosien ajan olemme huolehtineet verkkojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta mm. Vaasan Sähköverkon jakelualueella.

Palvelumme toimitetaan avaimet käteen -periaatteella sisältäen suunnittelun, rakentamisen, käyttöönoton, dokumentoinnin sekä tarvittaessa kunnossapidon ja korjauksen.

IMG 0984

Tarjoamme mm. seuraavia palvelukokonaisuuksia:

20 ja 0,4 kV:n kaapeli- ja ilmajohtoverkot

  • uudet asuinalueet
  • saaristoprojektit
  • kuluttajaliittymät

Saneeraukset mm.

  • pylväsmuuntamot
  • ilmajohtoverkkojen johtojen vaihdot ja vahvistukset

Korjaustyöt mm.

  • myrskyvauriot
  • pylväiden uusinnat ja oikaisut