Ravera image

Kokonaisratkaisut tuulivoimapuistojen sähkö- ja kuituverkkoasennuksiin

Tuulivoimapuisto tai tuulivoimala on monimutkainen kokonaisuus, jonka infrastruktuuri vaatii erityisosaamista. Ravera on erikoistunut tuulivoimapuistojen kaapelointiin sekä sähkö- ja kuituverkkoasennuksiin niin maalla kuin merellä. Olemme olleet mukana toteuttamassa lukuisia tuulivoimaprojekteja Suomessa.

 

Tarjoamme kokonaisratkaisun, joka kattaa sekä sähkö- että kuituverkkojen kaapelointi- ja kytkentätyöt, releiden testauksen, tuulivoimapuiston käyttöönoton ja määräaikaistarkastukset. Asennamme myös tuulivoimapuistojen sähköasemia.

Kaapeleiden asennus mereen ei ole sama asia kuin kaapeleiden asennus maahan. Meillä on kokemusta merituulipuistojen kaapeloinnista ja tunnemme ja täytämme merituulipuistoissa tehtäviä töitä koskevat erityisvaatimukset. Kokemuksemme ansiosta voimme taata, että kaapelityöt tulevat tehdyiksi kerralla oikein.

Vuosien mittaan olemme työskennelleet monissa eri tuulivoimaprojekteissa. Maalla olemme olleet mukana toteuttamassa lukuisia tuulivoimapuistoja, joita EPV Tuulivoima on rakentanut Pohjanmaalla. Olemme rakentaneet myös sähköverkkoja merituulipuistoihin, kuten Suomen Hyötytuuli Oy:lle Porin Tahkoluodossa. Lisäksi olemme toimineet Vestasin alihankkijana turbiinien kytkentätöissä ja käyttöönotossa yli 10 eri puistossa.

Ota yhteyttä, kun tarvitset kokeneen kokonaisratkaisujen toimittajan tuulivoimapuiston sähkö- ja kuituverkkoasennuksiin!