Vi söker nu en projektchef, elnätsmontörer samt en ekonomiassistent

Nu söker vi dig som vill stärka vårt fantastiska team!

Projektchef

Du handhar projekt inom uppbyggnad av elnät och ansvarar för montörernas arbetsledning. Beroende på din kompetens och erfarenhet kan du också eventuellt delta i att utveckla projekt och processer samt påverka framtidens elnätslösningar. Vi arbetar också med underhåll och utveckling av elnätet samt med att göra det mer säkert, och också den typen av uppgifter hör jobbet till.

Vi önskar att du har tillräcklig utbildning från elbranschen samt erfarenhet av liknande arbete. Erfarenhet av strarkströmsystem samt ett positivt och bra grepp räknas som merit.

Läs mer om platsen (på finska) och sök senast 21.4.

Elnätsmontör

Kom med och jobba med uppbyggnad, reparation och underhåll av elnätet! Du bör ha en grundutbildning inom elbranschen och tidigare erfarenhet av motsvarande uppgifter räknas som merit. Kanske du redan har t.ex. arbetarskyddskort, eldarbetskort, elarbetssäkerhetskort, vägsäkerhetskort och B-korkort? Annars arrangerar vi nödvändig utbildning. I uppgiften behövs även IT-kunskaper på basnivå samt flytande svenska eller finska.

Läs mer om platsen (på finska) och sök senast 21.4..

Ekonomiassistent (vikariat)

Du ansvarar för företagets operativa ekonomiadministration och jobbar tätt tillsammans med vd:n och ledningsgruppen. Till ditt dagliga arbete hör bl.a. inköps- och försäljningsreskontran, fakturering, löner samt övriga uppgifter.

Du har tidigare erfarenhet av liknande uppgifter eller lämplig utbildning. Vi önskar också att du är kundorienterad och jobbar med ett självsäkert grepp, har bra IT-kunskaper och tillräckliga kunskaper i svenska och finska. Vi uppskattar vilja att utvecklas och vi erbjuder en bred introduktion i arbetet.

Arbetet börjar enligt överenskommelse.

Läs mer om platsen (på finska) och sök senast 21.4.