Asiantuntemuksen, kokemuksen ja ammattiylpeyden sukupolvet – Ravera on moderni yritys, jolla on pitkät perinteet

Melko nuoresta iästään huolimatta Ravera on yritys, jolla on pitkät perinteet ja juuret vuoteen 1892 saakka. Yritys sai nykyisen muotonsa vuonna 2006 ja kuului osana Vaasan Sähköön vuoteen 2020 asti, jolloin Elvera-konserni osti yrityksen. Liiketoiminnan ydin on säilynyt kuitenkin ennallaan.

Raveran tehtävänä on osana yhteiskunnan selkärankaa varmistaa sähkönjakelun luotettavuus yhteiskunnan toimivuuden takaamiseksi. Lumikuormien ja myrskytuulien aiheuttamien sähköverkkovikojen ratkaisemiseen tarvitaan pätevää henkilöstöä ja oikeanlaista kalustoa. Kaikki yrityksessä työskentelevät tietävät, että myrskyn puhjettua on valmistauduttava ryhtymään toimiin nopeasti.

Ravera sijaitsee Vaasassa ja Porissa ja tarjoaa palveluitaan Suomessa ja Ruotsissa. Yritys on arvostettu verkkourakoitsija, joka rakentaa, kehittää ja kunnossapitää sähkönjakeluverkkoja. Meillä on laaja valikoima erikoistuneita ratkaisuja ja palveluja sekä erityisosaamista muun muassa tuulivoimarakentamisen ja vaativien suurjännitetöiden alalla. Monet työntekijöistämme ovat toimineet alalla koko elämänsä, ja siksi asiakkaat luottavat siihen, että teemme mitä lupaamme.

Laaja osaamisemme yhdistettynä hyvin jalostuneisiin työskentelytapoihimme tekevät palveluistamme kustannustehokkaita. Tunnemme lähialueen läpikotaisin ja kielitaitoinen henkilökuntamme palvelee asiakkaita heidän omalla äidinkielellään. Olemme sopivan kokoinen yritys ollaksemme joustavia ja kykeneviä tekemään nopeita päätöksiä ja ryhtymään työhön viipymättä. Laajan yhteistyöverkoston ja hyvien kontaktien ansiosta työ sujuu jouhevasti ja aikataulujen mukaisesti.

Kuulumme Elvera-konserniin, joka on yksi Suomen suurimmista verkosto- ja infrapalvelualan toimijoista. Sähköverkkojen lisäksi Elvera suorittaa vesi-, lämpö- ja tietoliikenneverkkojen rakennus- ja kunnossapitotöitä. Konserniin kuuluvien yritysten kautta asiakkaat saavat monipuolisia palveluita laajalla alueella Suomessa.

Maailma muuttuu ja yhteiskunnan toimivuuden ohella yhtä tärkeää on pitää siitä huolta kestävällä tavalla. Tästä syystä Ravera investoi kestävien ratkaisujen kehittämiseen aurinkoenergiaa ja muita uusiutuvia energialähteitä hyödyntämällä. Tavoitteenamme on olla edelläkävijä kestävien ja älykkäiden energiaratkaisujen alalla.

Tällä hetkellä Ravera on yritys, jolla on positiivisia kasvukipuja. Johtoa ja työntekijöitä ohjaa vahva halu kehittää yritystä. Kehitystyö kattaa koko organisaation, henkilöstökoulutuksesta ja projektinhallinnasta uusiin markkina-alueisiin, unohtamatta yrityksen palvelujen ja tuotteiden kehittämistä edelleenkasvun mahdollistamiseksi.

Meidän laatupolitiikka

 

Ravera – Elinvoimaisia verkkoja