Raverasta tuli osa Elveraa

17.5.2023

Ravera siirtyi toukokuussa osaksi Elveraa. Oy RAVERA Ab perustettiin vuonna 2006 osaksi Vaasan Sähkö -konsernia.

Elvera logo2

Kaupan ansiosta Vaasan seudulla on vahvempi verkkourakointiyhtiö.

– Elveran toiminta- alue on ollut Itä- ja Kaakkois-Suomessa, mutta laajeneminen maantieteellisesti on strategiamme mukainen. Yrityskaupan myötä toimintamme laajenee myös Länsi-Suomeen, toteaa Elveran toimitusjohtaja Arto Nieminen.

– Näemme Vaasan vireän talousalueen erinomaisena mahdollisuutena tarjota nykyisiä palveluita ja kehittää uutta palveluntarjontaa asiakkaittemme tarpeisiin. Tämä yrityskauppa edesauttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme niin verkoston rakentamisen kuin vian korjauksen parissa sekä Pohjanmaalla että Itä-Suomessa. Harvoin myrskyt ja lumikuormat sattuvat samaan aikaa koko Suomeen, ja näin ollen tehokas resurssien hyödyntäminen mahdollistaa sujuvan häiriöiden korjauksen, Nieminen jatkaa.

– Raveralla on sellaista osaamista esimerkiksi tuulivoiman rakentamisessa, mitä Elveralla ei ole. Uskon, että synergioita hyödyntämällä saamme vahvan ja osaavan kokonaisuuden, jolla vastata asiakkaiden tarpeisiin.

– Kuitenkin henkilöresurssit ovat tärkein voimavaramme, digitalisaatio ei tietyissä työtehtävissä tule meitä auttamaan. Lumikuormien ja myrskytuulten aiheuttamien jakeluhäiriöiden korjauksessa ja verkon rakentamisessa tarvitaan ammattitaitoisia henkilöitä ja työhön sopivaa kalustoa.